Spring til indhold
Stregtegning af vandhane med dryp og vandpyt

Vi er ved at udvikle en alarmservice, så du på sigt kan få automatisk besked på mail eller sms, hvis din fjernaflæste vandmåler registrerer tegn på utætheder. Du har dog fortsat selv ansvaret for at holde øje med dit vandforbrug.  

Vi er i gang med at udvikle en alarmservice, som kan sende dig besked på mail og/eller sms, hvis data fra din fjernaflæste måler viser tegn på større brud eller utætheder.
Når alarmservicen er klar, bliver du automatisk tilmeldt – hvis vi har din mailadresse registreret. Sørg derfor for at opdatere din kontaktinfo på asfyn.dk, så du kan modtage alarmer.

VIGTIGT: Vi sender dig en mail, når du er blevet tilmeldt alarmservice. Før du får denne tilmeldingsmail, vil du altså ikke modtage alarmer.  

Få besked ved utætheder

Når alarmservice er klar, og du har fået en fjernaflæst vandmåler, bliver der automatisk sendt alarmbeskeder ved tegn på: 

  • Lækage (konstant vandforbrug i over 24 timer)
  • Brud (meget stort vandforbrug i over en time) 

Du kan få alarmbeskeder på mail og/eller sms, ligesom du naturligvis kan fravælge beskeder helt. 

Skriver vi til den rigtige adresse?

Som udgangspunkt bliver du automatisk tilmeldt alarmbeskeder på den mailadresse, der er registreret i vores kundedatabase. Derfor er det meget vigtigt, at dine kontaktoplysninger er korrekte. Tjek og opdater din kontaktinfo ved at logge ind på asfyn.dk.