Spring til indhold

Fjordens Dag 2017

05. sep. 2017

Igen i år kan du møde os ved Fjordens Dag på Klintebjerg Havn den 10. september. Dagen byder på sjov og lærerig underholdning for alle – i naturskønne omgivelser!

VandCenter Syd deltager i selskab med Naturstyrelsen Fyn og Biologisk Institut fra Syddansk Universitet. På dagen vil der være en masse spændende aktiviteter, der alle vedrører emnerne Miljø, Natur, Sundhed og Kulturhistorie.

For børn og barnlige sjæle vil der være mulighed for at udfordre sig selv eller hinanden i en omgang lortebasket – hvem har mest styr på, hvad der må kommet i toilettet? Som noget nyt suppleres lortebasket af billedeksempler på ødelagte pumper for at vise hvad der sker, når toilettet bruges som skraldespand.

Derudover vil der være fokus på regnvandsløsninger, især regnbede, som fungerer ved, at grundejeren kobler sine tagnedløb fra, så vandet ikke løber ned i kloakken, men i stedet bliver på grunden og siver langsomt ned i jorden. Som afsæt for en god snak har VandCenter Syd en illustration af et regnbed med på Fjordens Dag.

Se det fulde program her: https://www.fjordensdag.dk/wp-content/uploads/2017/08/Fjordens-Dag-2017.pdf

God fornøjelse!