Spring til indhold

GIS-konsulent til SamAqua

28. aug. 2015

Stregtegning af glade ansigter

Vil du være en del af en virksomhed i rivende vækst, og være med til at udvikle og præge anvendelsen af GIS hos SamAquas kunder?

Hvem er vi

I SamAqua A/S leverer vi serviceydelser og rådgivning til forsyningsvirksomheder inden for IT, kommunikation, indkøb og lønadministration. Vi oplever kontinuerlig tilgang af kunder, og en øget efterspørgsel på rådgivning, problemløsning og vejledning inden for GIS-platformen. Vi har derfor brug for, at tilføre yderligere kompetencer inden for GIS.

Jobbet

Som GIS-konsulent hos os, bliver du en del af et velfungerede og meget engageret team, der oplever vækst og udvikling. Dine primære opgaver vil omfatte følgende:

  • Sørge for drift og support – herunder installere, fejlsøge og fejlrette i GIS-platformen samt arbejde med scripts, SQL og databaseadministration
  • Opsætte og konfigurere både standard og specialtilpassede løsninger til vores GIS-platform
  • Være konsulent og rådgiver på GIS-området for vores nuværende og kommende kunder
  • Deltage i løsningen af tværgående GIS-opgaver mellem SamAqua A/S og VandCenter Syd

Du får således et stort netværk til både interne og eksterne samarbejdspartnere inden for GIS-området og det er derfor vigtigt, at du er udadvendt og trives med at have en stor kontaktflade.

Vi ønsker fremover at vækste markant på forretningsområdet GIS, og det er derfor også vigtigt, at du har lyst til at skabe nye kunderelationer og opdyrke dette spændende forretningsområde i samarbejde med vores eksisterende GIS-team.

Vores forventninger

Din tilgang til denne stilling kan være mange, men du har formentlig en uddannelse som landinspektør, ingeniør eller IT-uddannet, suppleret med specialviden inden for IT/GIS-verdenen.

Du har som minimum 2-3 års erfaring som GIS-konsulent enten fra et konsulenthus eller internt i forsyningsbranchen. Du har en finger på pulsen, hvad angår eksisterende og nye teknologier på GIS-området, samt teknisk flair og evner at finde brugbare og langtidsholdbare løsninger. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med ESRI ArcGIS Desktop og servermiljø, MicroStation, DANVA datamodeller, WebGIS og MobilGIS. Kenskab til Python og Orbicons grafprodukter, herunder uGraph, vil være en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at det falder dig let at yde professionel og effektiv rådgivning, samtidig med at du har styr på driften. Du har en stor arbejdskapacitet, og er som person robust og rummelig. Det er vigtigt, at du har en positiv og motiverende tilgang til supporterring og rådgivning af vores kunder og samarbejdspartnere. Herudover evner du at bevare overblik og humor - også i perioder med mange projekter og deadlines.

Vi tilbyder

I SamAqua kan du forvente:

  • Et spændende, alsidigt og udviklende konsulentjob med fuld fart over feltet
  • Gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt gennem kurser og træning
  • En arbejdsplads med højt til loftet, stort fokus på arbejdsmiljø og trivsel – og hvor der er plads til at have det sjovt, samtidig med at der arbejdes seriøst og målrettet
  • At du bliver en del af et rigtig godt team, hvor faglighed, trivsel, engagement og humor er i top

Som organisation lægger vi stor vægt på kontinuerlig udvikling og efteruddannelse. Vi går højt op i vores gode arbejdsmiljø, trivsel og øget sundhed, og vi stræber efter at udvikle og tilbyde rammer, der understøtter dette.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte IT-chef Bjørn Damsgaard på mobil:

+45 40 80 84 99.

Sådan søger du

Send din ansøgning mærket ”GIS-konsulent”. Vi skal have din ansøgning senest den 16. september 2015 kl. 12.00. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 39.