Spring til indhold

VandCenter Syd deltager på stor vandkonference i Tokyo

18. sep. 2018

VandCenter Syd er i denne uge på vandbranchens verdenskongres, hvor vi skal holde en række oplæg, og hvor vi er nomineret til en innovationspris.

VandCenter Syd har fem medarbejdere afsted til en af vandbranchens største konferencer - World Water Congress & Exhibition – der løber af stablen i denne uge (uge 38) i Tokyo. Vores repræsentanter er i løbet af ugen del af en række aktiviteter på konferencen.

Sammen med tre af Danmarks andre store vand- og spildevandsselskaber formidler vi fra en fælles stand danske ’vandløsninger’ - og er med til at understøtte den danske vandvision om at være verdensførende på vandteknologi i 2025. Vi er også med til promovere den kommende World Water Congress, som København og Danmark er værter for i 2020.

Hjemmefra har vores medarbejdere forberedt fire oplæg, som de er programsat til at præsentere på konferencen. Præsentationerne spænder fra emner som klimatilpasning, verdensmål og optimering af processer på renseanlæg. 

Derudover bliver et af højdepunkterne på konferencen modtagelsen af en innovationspris, som den internationale forening for vandselskaber, the International Water Association (IWA), har nomineret VandCenter Syd til.

Den danske pavillion på IWA 2018 - VandCenter Syd 

Det danske udstillingsområde, hvor den kommende World Water Congres i København i 2020 promoveres. 

Projekt på Ejby Mølle renseanlæg blandt de mest innovative

Nomineringen til den fornemme innovationspris er kommet på baggrund af arbejdet med at producere energi på ressourcer fra spildevand på Ejby renseanlæg – og gøre anlægget selvforsynende på energi inden for en kort årrække.

På konferencens første dag blev innovationsprisens endelige vinder annonceret. VandCenter Syd modtog en flot andenplads og kan rejse hjem med en sølvpokal i bagagen og en anderkendelse for den innovative tilgang. I alt var 160 projekter fra 45 indstillet til prisen.

VandCenter Syds direktør modtager den fornemme innovationspris på konferencen. 

Du kan følge VandCenter Syd på World Water Congress 2018 på vores LinkedIN-side, hvor vi bringer opdateringer fra konferencen. Du finder os på LinkedIN ved hjælp af dette link: https://www.linkedin.com/company/vandcenter-syd/.