Spring til indhold

Flot plads til VandCenter Syd i international forskningsorganisation

07. jan. 2016

Vores projektchef Per Henrik Nielsen er blevet optaget i det prestigefyldte Research Council hos WERF (Water Environment Research Foundation), USA's førende forskningsorganisation inden for spildevandsområdet. Her skal han i de næste tre år være med til at koordinere og udvælge de forskningsområder, WERF vil støtte.

Per Henrik Nielsen er den eneste ikke-amerikaner, som har fået plads i Research Council. Udnævnelsen er et stort skulderklap til Per Henrik Nielsen og VandCenter Syd – og en anerkendelse af, at vores arbejde med innovation og nyudvikling placerer os blandt verdens førende på spildevandsområdet.

VandCenter Syd har været medlem af WERF i nogle år og deltager aktivt i et af deres internationale forskningsprojekter, som handler om at udvinde grøn energi af spildevandsslam og effektivisere driften af renseanlæg.

I VandCenter Syd vil vi være med til at udvikle den nyeste viden om vand og spildevand, så vi kan give vores kunder de bedst mulige rammer med respekt for både miljø, kvalitet og økonomi – og styrke Danmarks position som foregangsland inden for vandteknologi. Derfor involverer vi os aktivt i en række udviklings- og innovationsprojekter og støtter forskere, der skaber ny og banebrydende viden på vandområdet.

Du kan læse mere om Water Environment Research Foundation her: www.werf.org.