Spring til indhold

Vi fejrer Vandets Dag i dag d. 22. marts

22. mar. 2016

Verden over bliver Vandets Dag i dag fejret. Temaet for Vandets Dag dette år er ’Water and Jobs’. Vi har produceret en videoserie, der viser, hvordan vi arbejder med vand – og hvordan det giver værdi til dig som kunde.

VandCenter Syd leverer drikkevand, tager hånd om spildevandet og forbereder også Odense og Nordfyn på fremtidens ændrede klima. I tre videoer kan du få et kig bag kulissen - og møde Lærke, Thomas og Troels, der dagligt beskæftiger sig med hver et af emnerne.

Du finder de tre videoer på dette link:

Globalt fokus på udfordringer relateret til vand

FN har siden 1993 haft Vandets Dag i kalenderen, hvor de hvert år d. 22. marts gør en større indsats for at fortælle om globale udfordringer relateret til vand – lige fra knaphed på vandressourcer, usikker leverance af vand til sanitære forhold. I år er fokus på de mere end en milliard mennesker, der til dagligt arbejder med vand, men hvor disse medarbejdere i mange lande ikke har ordnede arbejdsforhold eller et godt arbejdsmiljø.

VandCenter Syd markerer også hvert år Vandets Dag via forskellige aktiviteter og events - og hvor vi altså i år udgiver en videoserie.