Spring til indhold

Ses vi til Fjordens Dag?

07. sep. 2016

Stregtegning af fisk

Søndag den 11. september kan du møde os ved Fjordens Dag på Klintebjerg. Der er sjov og alvor for både store og små. Prøv fx et spil lortebasket og oplev trylleasfalt - og få en god snak med os.

VandCenter Syd håndterer spildevand i Nordfyns og Odense kommuner. Vi renser det brugte vand og leder det sikkert tilbage til naturen - bl.a. til Odense Fjord. Dermed har vi en vigtig rolle i at bidrage til et sundt og rent vandmiljø i fjorden.

Derfor deltager vi ved Fjordens Dag den 11. september på Klintebjerg Havn i selskab med Naturstyrelsen Fyn og Biologisk Institut fra Syddansk Universitet.

- På vores stand er der mulighed for både at have det sjovt, og samtidig lære noget, og vi glæder os til at møde vores kunder på Nordfyn, siger Kunde- og kommunikationschef Steen Jakobsen.

For børn og barnlige sjæle er der mulighed for at "skide til måls" og blive klogere på, hvad der må smides i toilettet. Det vil også være muligt at opleve forskellige løsninger til at håndtere klimaændringer og skybrud - fra ”trylleasfalt” til regnbede.

Læs mere om Fjordens Dag på www.fjordensdag.dk