Spring til indhold

Vi søger ny områdechef til Drift

03. feb. 2017

Stregtegning af glade ansigter

Vores nuværende områdechef tiltræder en ny stilling, og vi søger derfor en erfaren arvtager til at varetage Driften. 

Vi søger en områdechef til Drift
VandCenter Syd har en lang tradition for at være et af Danmarks førende vandselskaber. Du får sammen med det øvrige chefteam ansvaret for at sikre, at vi bevarer denne position og sikrer en bæredygtig udvikling, hvor VandCenter Syd fortsat udvikler sig som rollemodel i branchen. 

Om jobbet
Som områdechef har du direkte reference til den administrerende direktør. Du får det overordnede ansvar for driftens to afdelinger: Vandforsyning og Spildevand. Driftsområdet har også ansvaret for vedligeholdelse af grønne områder, bygninger, køretøjer og rengøring. Driften beskæftiger ca. 100 medarbejdere og holder til på to lokationer i Odense og en på Nordfyn.

Driftsområdet er kendetegnet ved et særdeles højt fagligt niveau, hvor udvikling og innovation præger hverdagen. VandCenter Syd har en velfungerende ledelses- og samarbejdskultur, hvor værdibaseret ledelse udgør organisationens DNA. I forbindelse med implementering af selskabets strategi er der særligt fokus på at udvikle samarbejdet på tværs af organisationen og afdelingerne, primært med afsæt i de konkrete opgaver, så kompetencer, faglighed og ressourcer anvendes bedst muligt. Der vil derfor naturligt være et meget tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i VandCenter Syd.

VandCenter Syd arbejder internationalt, både gennem udviklings- og innovationsprojekter, salgsopgaver, forsyningssamarbejder, netværk og konferencer. Det forventes, at områdechefen for Drift deltager aktivt i disse opgaver.

Dine primære ansvarsområder og opgaver er:
overordnet økonomiansvar for Driften
implementering af VandCenter Syds strategi og mål i Driften
fortsat leder- og medarbejderudvikling
deltagelse i ugentlige chefteammøder
deltagelse i internationale aktiviteter samt nationale og nordiske netværk

Dine kompetencer
Du er udviklingsorienteret og visionær, har erfaring med at arbejde internationalt. Du har flere års erfaring med personaleledelse og medarbejderudvikling, er imødekommende og motiverende med gode kommunikative evner. Og så behersker du dansk og engelsk flydende i skrift og tale.

Vi tilbyder
Du får et alsidigt og udfordrende job på en arbejdsplads i rivende udvikling med højt til loftet, kort til smilet og gode udviklingsmuligheder. Der er ønske om hurtig tiltrædelse.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Mads Leth på e-mail mal@vandcenter.dk eller Gerda Hald på tlf. 4080 8411.

Sådan søger du
Send din ansøgning med relevante bilag til personale@vandcenter.dk senest den 26. februar 2017.