Spring til indhold

Inspiration til folkeskolelærere

28. mar. 2017

VandCenter Syd var med til at præsentere mulighederne for undervisning i vandets kredsløb, da omkring 1200 naturfagslærere var samlet til fagfestival i Odense.

Fagfestivalen ”Big Bang” fandt sted 23.-24. marts, og VandCenter Syd deltog for at inspirere lærerne til at bruge undervisningssitet Vandetsvej.dk. Hjemmesiden har til formål at give let adgang til den nyeste viden om vand, vandforsyning og miljø og tilbydes til fri brug i undervisning.

Omkring 1200 lærere deltog i festivalen, der med ca. et halvt hundrede udstillere bød på masser af mulighed for at få frisk inspiration med hjem i klasselokalet. VandCenter Syd var med til at bemande standen, der præsenterede Vandetsvej.dk, og oplevelsen var, at der var god feedback på tilbuddet – både i form af spørgsmål og kommentarer.

Hjemmesiden Vandetsvej.dk udvikles og drives af VandCenter Syd sammen med flere andre af store forsyningsselskaber og DANVA, som er brancheforening for vandsektoren. Den er målrettet mellemtrinnet 4.-6. klasse og overbygningen 7.-10. klasse og indeholder forskellige former for undervisningsmateriale og lærervejledninger. 

Undervisere i vores forsyningsområde i Odense og på Nordfyn, har foruden undervisningsmaterialet mulighed for at få en rundvisning på et renseanlæg eller vandværk.