Spring til indhold

Velkommen til ny direktør

01. mar. 2017

VandCenter Syds direktør Mads Leth

Den 1. marts 2017 tiltræder Mads Leth som ny administrerende direktør i VandCenter Syd. Mads Leth har haft sin gang i VandCenter Syd siden 2008 – først som afdelingsleder for renseanlæggene i Odense og på Nordfyn og siden som områdechef for driften.

I VandCenter Syd kendes Mads Leth for sit engagement og for viljen til at udvikle nye løsninger. Det er også nogle af de ting, han bærer med sig, når han fremover får ansvaret for den samlede forretning.

Hvad ser du som de største udfordringer nu og i de kommende år? 

- Vandbranchen står over for stigende krav om effektiviseringer, og det har helt klart også betydning for VandCenter Syd. Vi skal fortsat have fokus på økonomien og på at finde de bedste og mest effektive måder at gøre tingene på. Det betyder også, at vi skal skabe gode samarbejder med resten af branchen og prioritere innovation og udvikling for at skabe nye og bedre løsninger

Samtidig vil vi også gøre tingene på en måde, der er langtidsholdbar og tager hensyn til miljø og mennesker. Som vandselskab har vi en meget vigtig opgave i at passe på vandressourcen, så vi også har rent vand i fremtiden. Vi arbejder ud fra FNs bæredygtighedsmål og har fokus på det miljømæssige fodaftryk, vi sætter på vores omverden. Vi kommer fortsat til at arbejde med grundvandsbeskyttelse og med at udnytte spildevandet til fx at producere grøn energi.

Hvad kan vi forvente af dig som direktør?

- Jeg vil bygge videre på VandCenter Syds gode udvikling og sikre, at vores nuværende strategi bliver ført ud i livet. VandCenter Syd skal fortsat være et forbillede, der lægger vægt på innovation, bæredygtighed og åben dialog. 

Kommer kunderne til at mærke en forskel?

- Også her skal vi videre af den vej, vores strategi allerede har udstukket. Vi skal blive endnu bedre til at være opsøgende i forhold til vores kunder – både for at kunne give den bedste kundeservice, men også for at skabe involvering og medejerskab. Vores kunder skal føle, at vi er deres vandselskab.  

God ballast

Mads har en baggrund som cand.scient. i kemi og biokemi og har som driftschef de sidste to år siddet med i VandCenter Syds chefteam. Derfor er det med en god ballast, at Mads Leth overtager direktørstolen fra Anders Bækgaard.

- Jeg glæder mig til at stå i spidsen for VandCenter Syd – og til samarbejdet med vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere, siger Mads Leth.