Spring til indhold

Hvordan levede vi op til vores ansvar i 2018? 

12. apr. 2019

Stregtegning af vores virksomhed - logo

Det kan du se i Ansvarlighedsrapport 2018, som netop er udkommet.

Vi udgiver hvert år en ansvarlighedsrapport, hvor vi måler på, hvordan vi har levet op til vores ansvar i det forgangne år. Ansvarlighedsrapport 2018 er netop udkommet. 

Ansvarlighed er en grundlæggende værdi i VandCenter Syd, og vi bruger den årlige rapport til at se vores egen indsats efter i sømmene – og til at sikre, at vi holder den ansvarlige kurs.  

Et servicetjek: Gør vi det godt nok?

I rapporten sætter vi både fokus på, hvor det går godt, og hvor vi kan gøre det bedre. Og vi inviterer dig som læser til at ”kigge os over skulderen” og selv vurdere, hvordan vi lever op til vores ansvar. 

Læs rapporten online

Som noget nyt i år bliver rapporten ikke trykt på papir. I stedet får du den i en læsevenlig udgave direkte på din skærm – med kortere tekst og krydret med videoklip til at belyse udvalgte emner.  

Ansvarlighedsrapporten gør regnskab over både sociale, miljømæssige og økonomiske indsatser inden for de områder, vi arbejder med. I år kan du fx læse om, hvad vi gør for at beskytte grundvandet og sikre rent drikkevand – og hvordan vi håndterer stigende mængder af regn. 

Vi ønsker dig god læselyst.