Spring til indhold

Hvordan levede vi op til vores ansvar i 2019?

29. apr. 2020

Stregtegning af vores virksomhed - logo

Det kan du se i Ansvarlighedsrapport 2019, som netop er udkommet.

Vi udgiver hvert år en ansvarlighedsrapport, hvor vi måler på, hvordan vi har levet op til vores ansvar i det forgangne år. Ansvarlighedsrapport 2019 er netop udkommet. 
Ansvarlighed er en grundlæggende værdi i VandCenter Syd, og vi bruger den årlige rapport til at se vores egen indsats efter i sømmene – og til at sikre, at vi holder den ansvarlige kurs.  

Et servicetjek: Gør vi det godt nok?

I rapporten sætter vi både fokus på, hvor det går godt, og hvor vi kan gøre det bedre. Og vi inviterer dig som læser til at ”kigge os over skulderen” og selv vurdere, hvordan vi lever op til vores ansvar. 

Ansvarlighedsrapporten gør regnskab over både sociale, miljømæssige og økonomiske indsatser inden for de områder, vi arbejder med. Du kan fx læse om, hvad vi gør for at beskytte grundvandet og sikre rent drikkevand – og hvordan vi håndterer stigende mængder af regn. Vi fortæller også om vores arbejde med energiproduktion og energibesparelser, Hvor vi i år for første gang kan sige, at vi er energineutral som samlet forsyning på både drikkevand og spildevand. 

 

God læselyst